00

8 Nadelen van Tinder (+ 3 alternatieven). Tinder was de online dating app perish al een aantal jaar fulfilled stip bovenaan staat

Laatst bijgewerkt: 20 oktober 2020

Tinder is actually de dating app pass away al een aantal jaar satisfied stip bovenaan staat in de lijst fulfilled populairste software. De combinatie van daten binnen je eigen regio en profielen swipen om came across andere singles te matchen is een gouden combinatie gebleken.

Maar dat betekent niet dat Tinder helemaal best are, wish er kleven ook behoorlijk veel nadelen aan de meestgebruikte online dating app ter wereld. In dit artikel zetten we 8 van pass away nadelen op een rijtje en geven we je ook 3 goede alternatieven voor Tinder wanneer je wel bottom bent aan eens wat anders.

Deze 3 matchmaking apps zijn beter dan Tinder

Wanneer je al kennis hebt gemaakt fulfilled een of meer van de nadelen van Tinder pass away we in dit artikel gaan bespreken, dan kan het heel goed zijn dat je inmiddels wel open staat voor alternatieven voor deze online dating software. Daarom hebben we tot position nog drie alternatieven voor Tinder voor je waarmee je hopelijk beter uit de voeten kunt. We hebben deze specifieke matchmaking systems vooral gekozen vanwege de volgende eigenschappen:

 • Actieve profielcontrole
 • Uitgebreide complimentary
 • Functionele online dating app fulfilled groot gebruiksgemak
 • Beter geschikt voor serieuze relaties
 • Wil je meer weten over Tinder alternatieven? Lees dan hier verder

  1. Parship – Serieuze coordinating voor wie een relatie zoekt

  Parship

  Het enige nadeel wanneer je overstapt van Tinder naar de Parship matchmaking software was dat de benadering back anders are en dat kan actually wennen zijn. Je wordt bij Parship namelijk van start tot eind begeleid bij het vinden van de perfecte suits. Er is actually bijvoorbeeld geen swipelijst waar je zelf profielen in kunt beoordelen. Er is actually zelfs geen manier om handmatig naar andere singles te zoeken. Je moet dus volledig vertrouwen op de profielen die Parship aan jou voorstelt. Maar aangezien dat wordt gedaan op factor van de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest kun je er gelukkig wel vanuit gaan dat de profielen die aan je worden voorgesteld meestal goed bij je passen. Toddler position are de Parship software ook gewoon een van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke dating programs perish er zijn.

  2. Lexa – Serieuze internet dating met handige internet dating software

  Voordat Tinder zo enorm populair werd was datingsite Lexa voor veel singles het meest voor de give liggende datingplatform om zich bij aan te sluiten. Maar ook vandaag de dag are de datingsite nog heel populair, niet in het minst omdat er een geavanceerde, uitgebreide en gebruiksvriendelijke matchmaking application beschikbaar try voor alle leden. De mobiele toepassing heeft alle functies perish je mag verwachten van een internet dating app, need je kunt zowel matchen fulfilled singles op grounds van een profielenlijst als handmatig naar de perfecte companion zoeken satisfied de zoekmachine. Erg positief was dat je bij Lexa profiteert van alle voordelen die het Keurmerk Veilig Daten fulfilled zich meebrengt dus de kans dat je hier nepprofielen aantreft is actually klein.

  3. Happn – Makkelijk daten op locatie en interesses

  Happn

  Happn heeft wellicht niet de uitgebreide profielen en complimentary van de twee programs die we hierboven hebben genoemd, maar omdat je wordt gekoppeld aan singles perish op dezelfde plekken komen als jij wordt de kans een stuk groter dat jullie ook veel interesses fulfilled elkaar gemeen hebben. Omdat de application nog wat kleinschaliger try dan Tinder was het bovendien momenteel wat eenvoudiger om op te vallen tussen de andere singles. Daardoor heb je ook minder snel een betaald abonnement nodig om suits op te doen. En de app is ook gewoon back fijn om te gebruiken, wish dankzij het swipen en matchen op basis van geslacht, locatie en leeftijd doet perish nog altijd sterk denken aan Tinder.

 • 20 Tinder gesprek tips; zo hou je een gesprek gaande
 • 20 advice voor de beste openingszin escort backpage West Covina op Tinder of Happn
 • Is Tinder gratis?
 • 15 ideas voor een goede profielfoto op een online dating software
 • Tinder saving: bekijk de huidige position
 • Dit artikel is actually geschreven home Dik de Graaf

  Fanatiek writer en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken.

  Share

  Post comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *